Online KickStart

Mennesket er på mange måder et vanedyr. Vi vælger det, vi kender og har tillid til, frem for det ukendte. Den naturlov gælder også i høj grad for virksomheder. Et firma, der har skabt sig et navn og genkendes bredt, har det almindeligvis langt lettere end den nye og ukendte konkurrent. Derfor bruger mange virksomheder også formuer på at øge kendskabet og skabe sig et ”brand”.

Men hvad gør du, når du er den nye og ukendte konkurrent på markedet og skal skabe dig et navn, uden at det koster dig formuer? Svaret er, at der er en hel del, du kan gøre. Dine muligheder for at skabe et stærkt navn eller brand har faktisk aldrig været bedre. Internettet har nemlig blandt meget andet udjævnet forskellene og skabt mere lige vilkår for virksomheder.

Adgangen til millioner af mennesker er både blevet lettere og meget billigere. Så selvom det stadig koster noget at øge kendskabet til din virksomhed, skabe langvarige relationer og etablere sig som et stærkt brand, så handler det i højere grad om at udnytte de rigtige digitale værktøjer og metoder.

Et af målene med online branding er at få kunderne til at genkende dit mærke, dit logo, dit navn og eller dine produkter. Et andet er at integrere online branding med den samlede kundeoplevelse af din virksomhed.

At blive et kendt og foretrukket brand kræver langvarig og langsigtet branding. Det gælder personlig branding såvel som virksomhedsbranding. Men man skal starte et sted!

Hos CLiCKLAB giver vi dig en kickstart, du derefter selv kan bygge videre på.

Klik på en af produkterne, og bliv klogere på hvad vi kan hjælpe dig med: