Om os

Virksomheden

CLiCKLAB blev grundlagt tilbage i 2008 af Amjad Halim, der med 20 års solid erfaring i bagagen har opnået både bred og dybdegående erfaring med digital marketing.

I 2018 valgte CLiCKLAB, efter et årti som enmandshær, at starte en ny rejse. Derfor fik CLiCKLAB i primo 2018 ny CEO og partner, Atemad El-Berjiji, der har store planer om at vækste virksomheden kraftigt og få CLiCKLABs skræddersyede løsninger ud til endnu flere kunder.

I april flyttede CLiCKLAB til hyggelige kontorlokaler i Valby og gjorde klar til at udvide kontoret med endnu flere spændende og kompetente mennesker og få skabt en virksomhed bestående af landets førende specialister og krøllede hjerner.

Det her er kun starten på CLiCKLABs nye rejse, og du skal med!

Hvorfor skal du med? Vi kan skabe vækst for dig og styrke din forretning samtidig med, at du får en personlig, håndholdt oplevelse og mærkbare resultater. Vi går ikke efter at være endnu et generisk digitalt marketingbureau, men en personlig samarbejdspartner med fokus på det unikke i din virksomhed – vi tilbyder altså ikke en standardiseret løsning, men skræddersyer løsninger til dine behov.

Vi håber dog ikke kun at skabe værdi for vores kunder, men også skabe værdi for slutbrugeren ved at skabe forbindelse og bygge bro mellem vores kunder og slutbrugeren. Vi skaber værdi ved at gøre oplysning om og adgang til fede services og lækre produkter lettere tilgængelige for den relevante målgruppe.

Med andre ord: din digitale marketing er i gode hænder hos os.

Vores vigtigste ressource: vores medarbejdere!

For os i CLiCKLAB er det vigtigt, at vores medarbejdere er passionerede omkring deres arbejde og altid er i udvikling, da vi lægger stor vægt på faglighed, nysgerrighed og nytænkning. Vi vil altid arbejde på at blive bedre til vores arbejde, så kompetenceudvikling i form af fx videreuddannelse og deltagelse i konferencer og messer i både Danmark og i udlandet er derfor helt centralt for os.

Vi tilbyder vores medarbejdere adgang til de bedste værktøjer for at løse opgaverne effektivt og med høj kvalitet for øje. Digital marketing er en branche i konstant udvikling, så vi holder os på forkant ved at være innovative og holder øje med trends for at kunne tilbyde vores kunder de bedste og nyeste løsninger.

Medarbejderne er med til at udvikle CLiCKLABs virksomhedskultur, og med fokus på god ledelse, engagement og involvering af alle medarbejdere i CLiCKLABs mål og formål øges tilfredsheden i jobbet – dette er en afgørende faktor for succes.

Så vi passer rigtig godt på vores dygtige medarbejdere og sikrer en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Derfor har vi indført en 4-dages arbejdsuge på 30 timer til fuld løn pr. 1. januar 2019.

– Because Life is a Competition

Ledelsen

Atemad El-Berjiji

CEO & Co-Owner
+45 26 230 775  / aeb@clicklab.dk

Amjad Halim

Director of Search Marketing  & Co-Owner
+45 31 129 373  / aha@clicklab.dk