70 605 665

4 dages arbejdsuge

Vi passer på vores medarbejdere

Fordi trivsel og resultater går hånd i hånd.

Tid til det gode liv

At have et godt liv handler blandt andet om at kunne nyde det, mens man har det. At have tilstrækkelig tid sammen med familien og vennerne, tid til sig selv, tid til en løbetur midt på dagen, tid til at fordybe sig i en god bog eller tid til at gøre noget for andre. Livet er nemlig andet og mere end et intenst arbejdsliv. Mange oplever i dag, at arbejdslivet bliver mere og mere krævende, og det slider på både familien og én selv. Man har lettere til sygdom og stress. Hos CLiCKLAB har vi derfor valgt at indføre 4-dages arbejdsuge på 30 timer – uden at modregne i lønnen. Det har vi, fordi vi tror på, at det skaber gladere, sundere og mere produktive medarbejdere. Og vi finder mængder af støtte i nyere forskning omkring det gode arbejdsliv.

Din trivsel – vores succes

Din motivation, arbejdsglæde og trivsel er afgørende for CLiCKLABs succes. Og hos CLiCKLAB passer vi ekstra godt på dig. For os er work-/life-balance ikke blot et modeord. Når du er en del af CLiCKLAB, har du en arbejdsuge på kun 4 dage, svarende til 30 timer – til fuldtidsløn vel at mærke. Så har du også tid til alle de andre vigtige ting i dit liv. For vi tror på, at din trivsel er lig CLiCKLABs succes.

Vi kan tilbyde dig 4 dages arbejdsuge og stadig drive en sund forretning, fordi vi giver dig adgang til de bedste værktøjer til at løse dine opgaver effektivt og med høj kvalitet for øje. Dermed kan vi give vores kunder de bedste og mest værdifulde løsninger, skabe en sund forretning og samtidig passe godt på dig.

Der er efterhånden lavet en del studier – b.la. af Auckland University of Technology og University of Auckland for den New Zealandske virksomhed Perpetual Guardian – der viser at en 4-dages arbejdsuge har forbedret medarbejdernes work-life balance med 24 % og en nedgang af stressniveauet med 7 %, samtidig med at produktiviteten steg med 20 %! Det er en total win-win for alle parter” slutter Atemad El-Berjiji, CEO for CLiCKLAB.