31 129 373

CLiCKLAB har oplevet et stort behov hos mindre- og opstartsvirksomheder for at få sparring, rådgivning og eksekvering omkring deres online tilstedeværelse. Derfor har man nu etableret lillesøsteren, BullMedia.

”I CLiCKLAB arbejder vi løbende med at udvikle kompetencer indenfor Paid Search, så vi er i stand til at omsætte den digitale udvikling til muligheder og forretningsmæssig fremdrift for de større virksomheder vi arbejder for. Vi oplever dog også at flere og flere SMV’er, lægger en digital strategi i et tidligere stadie, eller allerede i opstartsfasen. Lanceringen af BullMedia er et naturligt skridt i forlængelse af dette, siger CLiCKLABs CEO, Atemad El-Berjiji.”

Hun fortsætter:

”Der er mange bureauer, der laver det samme som os. Både hvad vi laver og hvordan vi laver det. Vi adskiller os ved, hvorfor vi laver det. Vi vil hjælpe små virksomheder, med at træffe de rigtige beslutninger og prioritere deres indsats, hvor effekten er størst. Vi ved at det kan være et spørgsmål om liv og død, eller i det mindste spild af ”værdifuld tid”, der ikke kommer igen.”

BullMedia rettes mod mindre virksomheder og start-up’s, der ønsker en professionel online identitet.  I spidsen for den nye enhed, hentede man allerede tilbage i april 2018, Atemad El-Berjiji fra et job som salgsdirektør hos Jobindex A/S. Udover over BullMedia er Atemad El-Berjiji CEO og medejer af det digitale markedsføringsbureau CLiCKLAB.

Se mere på www.bullmedia.dk

4.4/57 ratings