70 605 665

Animerede GIF Bannere

En GIF er et billedformat, der understøtter animerede billeder og grafik. GIF står for ”Graphic Interface Format” og består af maksimalt 256 farver. De kan bruges på både smartphone, tablet og computer. En GIF kan bestå af rigtig mange ting – eksempelvis:

  • Billeder sat sammen til en kort (stop motion) video – med eller uden tekst
  • En kort video uden tekst
  • En kort video med tekst (form for undertekster)
  • Animationer

Animerede GIF’er er en hurtig og nem måde at præsentere dynamisk indhold på, især på websider. Deres filstørrelser er små sammenlignet med andre alternativer til at skabe dynamisk indhold som HTML5 og kan derfor let downloades af browseren, hvilket giver mulighed for en hurtigere browseroplevelse.

Hvordan fungerer det?

Billedet eller grafikken i en GIF kører i et såkaldt loop. Det kan vare alt fra få sekunder til flere minutter. Den typiske længde på en GIF er dog omkring 2-10 sekunder. En animeret GIF kan løbe uendeligt eller stoppe efter et par sekvenser.

Fordele

En GIF kan noget, som et billede ikke kan. Den kan nemlig fortælle en historie på meget kort tid – eller udtrykke en sindstilstand. Selv med flere billeder på samme fil kan filstørrelsen stadig holdes lav – pga. den måde GIF er kodet på og pga. en begrænset farvepalet.

Ulempe

Netop den begrænsede farvepalet betyder også, at billedet mangler detaljer og er af lavere visuel kvalitet sammenlignet med andre billedformater.

 

Priseksempel:

1 bannerkr. 995,-
5 bannerekr. 3.995,-

Prisen er inkl. design, animation og i 1 format.

Eksempler på GIF bannere