70 605 665

Linkedin Company page

Med 546 mio. brugere i over 200 lande er LinkedIn uden sammenligning verdens største faglige netværk. Og med 1,4 mio. danskere repræsenteret er netværket også altdominerende herhjemme.

Når du vælger at få en professionel LinkedIn Virksomhedsside, giver du andre brugere mulighed for at udforske din virksomhed, følge jeres opdateringer, branchenyheder samt søge og dele jeres stillingsopslag. Udover disse nærliggende fordele ved en LinkedIn Company Page, er der også andre gevinster, der er værd at fremhæve:

  • Corporate Branding. Øg kendskabet til din virksomheds identitet for at sikre, at dit brand, dit omdømme, dine produkter og virksomhedskultur synliggøres optimalt.
  • Markedsføring. Engagér dine følgere i produktudvikling, del viden og undersøgelser og kommuniker din virksomheds eksistensberettigelse ved at forklare udbyttet af de tilbud, I måtte have til markedet.
  • Kundefastholdelse og eksponering for potentielle kunder. Kommunikér med og til dine kunder.
  • Employer Branding og Talent Attraction. Sikr et langsigtet arbejde med at være ”top of mind” hos de rette kandidater og tiltrække talenterne med det samme til jeres ledige stillinger.
  • Det koster gratis. Selve det at eje din LinkedIn Company Page koster ikke noget.
  • Forøg trafikken til din hjemmeside. Brug linkindlæg til at drive trafik til dit website.

Hvis du allerede har en LinkedIn Company Page eller overvejer at oprette en, så kan vi hjælpe dig med at få det optimale ud af din investering.

Banio LinkedIn Company Page illustration