70 605 665

Linkedin Makeover

Din LinkedIn-profil er ikke dit CV, det er meget mere end det! Det er et karriereværktøj, du skal bruge til at fremhæve dine færdigheder, erfaringer og imponere dine forbindelser.

Du skal sikre dig, at din LinkedIn-profil bliver fundet, og at den adskiller sig fra konkurrenterne, uanset om målet er at blive fundet af rekruttører, kunder eller at udvide dit professionelle netværk.

Mange finder det vanskeligt at beskrive sig selv og rammes af skriveblokering. Men et godt udgangspunkt er at tænke strategisk, således at din LinkedIn-profil er indrettet til at engagere dine følgere og styrke dit personlige brand. Når du går til det rigtigt, så kan LinkedIn være et stort aktiv for din faglige og forretningsmæssige udvikling. Og det gælder, uanset om du er leder, iværksætter, salgsstjerne eller specialist – LinkedIn er – med sine 546 mio. medlemmer – for vigtig til blot at ignorere.

Vi hjælper dig med rammerne til at skabe dit professionelle brand, så du kan skabe en position som ekspert i din branche.

Processen starter med dialog

Strategi og mål. Vi begynder med at afklare formålet med din LinkedIn-profil. Det vil typisk være en af følgende:

  • Styrke din personlig, professionelle branding.
  • Gøre dig mere attraktiv overfor rekruttører, ansættende ledere og HR-ansvarlige.
  • Skabe mersalg, promovere din virksomhed eller udstille dine produkter og tjenester.
  • Udbygge dit professionelle netværk.

Indsamling af informationer. Vi indsamler dine baggrundsoplysninger enten via e-mail eller gennem personligt interview, så vi kender din karrierebane, baggrund, kompetencer og succeser.

Unik professionel historie. Sidste skridt er at fortælle din historie, så den engagerer dit publikum og giver dem lyst til at lære dig bedre at kende.

Din tilfredshed er garanteret, og diskretion er en selvfølgelighed

Når vi sammen arbejder med at styrke din LinkedIn-profil, så udfylder vi ikke blot felterne. Vores mål er, at du er 100 % tilfreds. Vi opererer 100 % diskret og anonymt, dit netværk vil ikke bemærke, at vi har været indenover. Højest at du har brugt tid på at opdatere din profil til at fremstå mere professionel og attraktivt.

Priseksempel:

LinkedIn Makeoverkr. 3.995,-
VIP LinkedIn Makeoverkr. 5.995,-