31 129 373

1. april 2018 tiltrådte Atemad El-Berjiji som partner i det digitale marketingbureau CLiCKLAB.

Atemad vil som administrerende direktør i CLiCKLAB stå i spidsen for en ambitiøs vækst, der hviler på en plan om at bringe kundernes digitale markedsføring tættere på deres strategiske mål.

”Jeg oplever, at der i dag er en mindre kløft mellem virksomhedernes strategiske mål og så deres ageren online. Det vil jeg gerne være med til at ændre på,” siger hun.

”Jeg har valgt at skifte fra Jobindex til en mindre virksomhed som CLiCKLAB, fordi jeg brænder for lovende startups, der lige skal have et ekstra skud professionalisme og erfaring for at lette fra affyringsrampen,” udtaler Atemad El-Berjiji.

Atemad kommer fra en stilling som salgsdirektør hos den børsnoterede danske jobportal Jobindex, hvor hun stod i spidsen for en markant vækst og ansvaret for en 3-cifret millionomsætning. Atemad har en Executive MBA fra AVT Business School og en bachelorgrad fra CBS i spansk og fransk.

Fakta: CLiCKLAB blev stiftet af Amjad Halim i 2008 og har i årenes løb hjulpet globale og lokale virksomheder med større synlighed og vækst ved hjælp af søgemaskiner og sociale medier som Google, Bing og Facebook.

5/56 ratings