Karriere

Er du den bedste indenfor dit felt?
Så er det dig, vi søger!

I CLiCKLAB tror vi på, at de menneskelige ressourcer er de mest værdifulde for en virksomhed. Derfor går vi meget op i sparring, god ledelse, uddannelse, udvikling, engagement og involvering af alle medarbejdere, så vi sammen kan skabe en god teamånd. Din arbejdsglæde er afgørende for vores succes!

Derfor passer vi også ekstra godt på dig. Når du arbejder hos CLiCKLAB, så har du en arbejdsuge på kun 4 dage, svarende til 30 timer – vel at mærke til fuld løn. Din ekstra fridag kan du bruge, som det passer dig. Måske du vil bruge den ekstra fridag sammen med familien eller give dig mulighed for mere mig-tid. Uanset hvad så tror vi på, at den ekstra tid til dig gør dig mere glad og motiveret, mindre syg og stresset og mere tilfreds med dit arbejdsliv.

Du må godt dele vores passion, samtidig med at du har evnerne og viljen til at rådgive kunderne om den bedste løsning eller eksekvere kundernes online strategi. CLiCKLAB søger løbende de af Danmarks førende eksperter indenfor online markedsføring, som har specialiseret viden og indsigt i de digitale kanaler og gerne har indgående viden om kundernes brancher.

Du kan også søge uopfordret:

Send dit CV og evt. ansøgning til job@clicklab.dk

ledige stillinger

Google Ads/PPC-specialist, der ønsker at vokse fagligt i ambitiøse rammer

Du er endnu ikke eksperten, men er parat til at lære og udvikle dig til en super dygtig, erfaren og produktiv Google Ads specialist!

Om at være en del af holdet

Vi er en lille virksomhed med store ambitioner. Vi tror på en flad, uformel organisationsstruktur, hvor alle bidrager til virksomhedens drift og vækst. Du kommer til at arbejde sammen nogle af Danmarks dygtigste indenfor deres felt med rig mulighed for sparring og involvering.