70 605 665

Karriere

I CLiCKLAB mener vi i al beskedenhed, at vi er blandt de bedste till PPC-annoncering. Det er vi, fordi vi har sat holdet med nogle af de skarpeste specialister. Alle er de seniorspecialister med mange års erfaring med eksekvering indenfor online marketing. Og det er dem, der er kernen i vores forretning og skaber den største værdi for vores kunder.

Vi brænder for PPC – og vi har brug for dig, hvis du har samme passion. CLiCKLAB søger løbende Danmarks førende eksperter indenfor betalt onlinemarkedsføring; dig som har specialiseret viden og indsigt i digitale annonceplatforme som Google, Bing, Facebook, LinkedIn, Instagram og Amazon

Hos os får du mulighed for at udbygge din faglige pallette og holde fokus på det, du er bedst til; eksekvering. Som specialist i CLiCKLAB kommer du til at arbejde med de nyeste og bedste værktøjer, og du bliver en del af et team, hvor sparring, faglig udvikling og work smarter gennemsyrer alt, hvad vi gør.

De 5 bedste grunde til at vælge CLiCKLAB:

  1. Du arbejder kun 4 dage om ugen – til fuld løn
  2. Din motivation, arbejdsglæde og trivsel er i fokus
  3. Du udvikler dig fagligt, efter devisen ”work smarter”
  4. Du kan fokusere 100% på din kerneopgaver
  5. Du får indflydelse på vigtige beslutninger

Vores specialister

Vores PPC-specialister er blandt de absolut dygtigste i branchen. De er senior-profiler med mange års erfaring med pay-per-click eksekvering. CLiCKLABs specialister arbejder med deres kernekompetence og har ansvaret for drift og vækst af kundernes forretning.

Vores specialister drives af resultater og eksekvering. Deres passion og faglige nysgerrighed ender aldrig, og de mener, at Paid Traffic er den vigtigste digitale kilde til vedvarende salg for kunden.

Vil du være CLiCKLAB’s næste PPC-specialist?

Vi er altid på udkig efter dygtige PPC-specialister (Google, Bing, Facebook, LinkedIn, Instagram og Amazon), så kan du se dig selv som en del af CLiCKLAB-holdet, og ønsker du at fortsætte din karriere hos os? Så send os trygt dit CV og evt. en ansøgning. Vi behandler alle henvendelser diskret og med den største fortrolighed.

Har du andre kompetencer, som du ikke mener CLiCKLAB kan undvære, så er du også velkommen til at sende os en ansøgning.

Du kan også søge uopfordret:

Send dit CV og evt. ansøgning til job@clicklab.dk