70 605 665

Teamet

Her kan du møde CLiCKLAB

Performance, Medie, Salg og Office & HR

Teamet bag CLiCKLAB består af 2/3 kvinder og 1/3 mænd. Gennemsnitsalderen er 41 år. Når vi fragter os på arbejde, foregår det med tog, i bil og på cykel. Derfor er det praktisk, at CLiCKLAB har en central beliggenhed tæt ved Ny Ellebjerg Station i Valby. Her er det let at komme til for alle.

Hver dag kl. 11:30 spiser vi frokost sammen. Her taler vi både arbejde og privat og får vendt stort som småt.

Når vi lige skal have øjnene væk fra skærmen og have rørt benmusklerne, tager vi en tur op ad trapperne til vores kontor på 5. sal. Efter sådan en tur er det godt med et glas koldt vand og et stykke frugt. Har vi brug for lidt luft og se lidt vidder, er tagterrassen lige i nærheden. Her er det muligt at få lidt vind i håret og beundre den fantastiske udsigt over en bydel i rivende udvikling.

Vi har et alternativt organisationsdiagram som vidner om vores flade og dynamiske organisatoriske opbygning.

Læs mere om teamet hos CLiCKLAB her

Atemad El-Berjiji, CEO & Co-Owner

+45 26 230 775 aeb@clicklab.dk LinkedIn

 

Atemad forstår kunder. Hun er kommunikatøren, forretningsstrategen og jeres garant for vækst.

Med 20 års erfaring inden for online løsninger, salg og ledelse har Atemad et solidt fundament og er vant til at skabe stærke resultater. Blandt andet fordoblede hun omsætningen på blot 6 år som salgsdirektør hos Jobindex og har haft ansvar for et 3-cifret millionbeløb og skabt resultater gennem de mere end 50 medarbejdere, hun havde ansvaret for.

Atemad har en Executive MBA fra AVT Business School og en bachelor i fransk og spansk fra CBS. Hun er ikke udpræget morgenmenneske, men kan som regel vækkes med kage – helst en citronmåne.

Amjad Halim, Director of Search Marketing & Co-Owner

+45 31 129 373aha@clicklab.dkLinkedIn

 

Amjad er specialisten. Han gør en dyd ud af konstant at være opdateret på den nyeste viden inden for digital markedsføring.

Med 20 års erfaring fra branchen – heraf 10 som selvstændig – er Amjad i stand til både at udvikle strategien for jeres online markedsføring samt stå for selve eksekveringen og de specifikke opgaver. Hans brede kommercielle erfaring og indsigt i blandt andet Google, AdWords og SEO sikrer en allround forståelse af de udfordringer, I som virksomhed typisk står overfor.

Amjad er cand.it i e-business fra IT-Universitetet og bachelor i statskundskab fra Københavns Universitet. Han er derudover aktiv cykelrytter på licens – alligevel tager han sjældent cyklen på arbejde.

Anja Gulmann Lund, Head of Sales

+45 20 334 461  agl@clicklab.dk    LinkedIn

 

Anja er et fænomenalt naturtalent indenfor salg på internetmedier. Som den første medarbejder i Jobindex’ historie rundende Anja 100 millioner kroner i personligt salg! 

Inden hendes rejse hos Jobindex oplevede Anja transformationen af Den Blå Avis fra papir og tryksværte til danskernes største og foretrukne markedsplads på internettet. Noget som siden førte til et salg af Den Blå Avis til amerikanske eBay for den nette sum af 2 milliarder kroner.

Hemmeligheden bag Anjas bemærkelsesværdige resultater er, at hun kan diagnosticere nær sagt enhver virksomheds virkelige salgsudfordringer og omsætte indsigten til de mest effektive onlineløsninger.

Vi tør derfor godt love dig, at vækst er Anjas vigtigste ledestjerne, når hun arbejder med at udvikle din virksomhed.

Til gengæld har Anja et anstrengt forhold til elevatorer, hvilket er kilde til daglig motion, når hun bestiger de 146 trin op til vort kontor på 5. sal.

Kim Falkner, Search Marketing Specialist

+45 30 299 427  kfa@clicklab.dk    LinkedIn

 

Kim er måske det tætteste, man kommer på en menneskelig schweizerkniv indenfor online markedsføring og forretningforståelse. Med sine mere end 15 års erfaring i branchen har Kim prøvet stort set alt, der er værd at tale om, indenfor online markedsføring – både som leder og som eksekverende specialist.

Således stod Kim i spidsen for den globale markedsføring af softwarevirksomheden SPAMfighter gennem en længere årrække. 5 millioner brugere i 200+ forskellige lande senere fortsatte han karrieren i Selected Media, hvor han ledte et team af PPC- og SEO-specialister.

Kim er uddannet cand.merc. i markedsføring fra Handelshøjskolen i Aarhus, faktisk så godt, at han efter studierne fortsatte som lektor i marketing, IT og systemudvikling. Udover at have en ganske tør form for humor så følger Kim obskure fodboldklubber så meget, han kan.

Majbritt Egelund Rasmussen, Head of Office & HR

+45 23 322 820  mer@clicklab.dk    LinkedIn

 

Majbritt er hjertet af CLiCKLAB. Udover at sikre at alt kører som det skal på kontoret, så har hun ansvar for strategisk kompetenceudvikling af vores medarbejdere, organisationsudvikling med HR i fokus samt administration af driften. Med 16 års erfaring inden for online medier har Majbritt arbejdet med alt fra leverancer, QA, udarbejdelse af processer samt kundeservice og rådgivning.

Majbritt er kontoruddannet med speciale i administration og har en akademiuddannelse i HR. Derudover har hun taget en del kurser, bl.a. indenfor Lean og korrekturlæsning. Privat synger Majbritt i kor, men vi er glade for, at det ikke sker på kontoret pga. støjniveauet.

Malene Terp, Media Graphic Designer

+45 70 605 665    mat@clicklab.dk    LinkedIn

 

Malene er CLiCKLABs kreative talent! Hun er et grafisk geni, der – udover at arbejde kreativt med tekst og billeder digitalt og på tryk – har et stort talent og interesse for fotografi og tegning. Hendes evner favner bredt, og derfor har hun ansvar for det grafiske design for både CLiCKLAB og kunderne. Hun løser opgaver indenfor bannerproduktion, animeret grafik, infografik, WordPress, logodesign, visitkort, PowerPoint og mange andre grafiske opgaver.

Malene er uddannet mediegrafiker fra Roskilde Tekniske Skole med karaktergennemsnit på over 11. Hun elsker heste og bruger en del af sin fritid på ridning, men tager heldigvis toget på arbejde.