Vores kunder

Du kommer i godt selskab

Vi hjælper vores kunder med online branding, øget kendskab, salg og mersalg.

Kunderne siger

Telenor har siden 2014 benyttet CLiCKLAB til at skabe større synlighed i søgemaskinerne og selvfølgelig skabe flere nye teleabonnenter. Vi har været meget tilfreds med den professionelle sparring og eksekvering som vi har oplevet fra Amjads side.

Rasmus Thau Riddersholm

Head of Online Sales & Experience, Telenor A/S

Jeg er rigtig glad for den strategiske sparring og hjælp jeg har fået af Atemad & co. Vores virksomhed har fået et mere professionelt udtryk og vores online markedsføring har resulteret i at vi får flere og flere kunder ind i vores nye showroom i Albertslund. CLiCKLAB har også foreslået og lavet et smart bookingsystem for vores kunder. Det gør at jeg kan sætte den nødvendige tid af til at rådgive kunderne om netop det badeværelse de drømmer om.

Redouane Bedjaoui

Indehaver, BANIO A/S

På ganske få år, har Ejendomstorvet.dk gennemgået en stor udvikling med navneskifte og et helt nyt team.
Det har været essentielt at få skabt et større kendskab hos erhvervslivet, samtidig med at skabe gode resultater for medlemmer og annoncører.
Her har CLiCKLAB været en vigtig hjælp, og har i samspil med andre kanaler været med til at hæve kendskabet til Ejendomstorvet.dk. CLiCKLAB får derfor mine varmeste anbefalinger.

Ole Krøijer

Head of Online, Ejendomstorvet.dk

Growingfeet har med stor tilfredshed, siden 2011, trukket på CLiCKLABs ekspertise indenfor Google Adwords. Vi må bare konstatere, at det er en kanal der virker, når det kommer til online salg. Det har dog også været vigtigt for os at vi havde en fagligt stærk partner i Amjad.

Signe Ulka

Stifter og indehaver, Growingfeet A/S

Da online markedsføring i 2015 var et relativt nyt domæne for os, har det vært vigtigt at vi arbejdede med erfarne kræfter, for ikke at komme ud af kurs. CLiCKLAB har fra start været med til at sætte kursen for vores globale, digitale markedsføring og – heldigvis – hjulpet os sikkert i havn med vores digitale ambitioner.

Louise Østergaard

Head of eCommerce, Milestone Systems A/S

CLiCKLAB overtog i 2012 driften af vores markedsføring på Google. Målet har hele tiden været at blive danskernes foretrukne vindue ind til boligmarkedet. CLiCKLAB har spillet en væsentlig rolle i, at Boligsiden i dag kan kalde sig Danmarks mest besøgte boligportal.

Birgit Daetz

Kommunikationsdirektør, Boligsiden A/S