31 129 373

Google Ads

Google Ads (tidligere AdWords) er klodens største online annonceplatform med en daglig omsætning på mere end 1 milliard kroner. I løbet af få timer kan du købe dig til hundredvis af besøg på din hjemmeside, app eller mobilside fra nye kunder, mens du meget præcist kan følge effekten af din investering. Hvilke kilder bringer salg og leads, og hvilke er spild af penge. Den data er altid tilgængelig i Google Ads.

CLiCKLAB har oprettet og optimeret flere end tusind forskellige Google Ads-kampagner i årenes løb. Og næsten hver gang leveret et stabilt afkast af kundernes investeringer. Vi har teknologien og ekspertisen til at levere resultater og vil altid anbefale den bedste strategi for din virksomhed.

Hvad kan vi tilbyde?

Du får nogle af Danmarks skarpeste Google-certificerede PPC-specialister bag rattet, når du benytter CLiCKLAB til at styre dine Google Ads-kampagner.

Spot dine målgrupper

Hvis din virksomhed er lokal eller kun er åben for kunder i et afgrænset tidsrum, skal du afgrænse dine kampagner – både tidsmæssigt og geografisk. For ellers spilder du penge på en efterspørgsel, du alligevel ikke kan betjene.

Så om du sælger rejser eller rullegræs, så kan det være en fornuftig investering at annoncere på Googles annonceplatform.

Proces

Vi fordyber os i din virksomhed og branche for at lære mere om dine mål, konkurrenter og USP’er for at skabe en skræddersyet Google Ads-strategi.

Ved hjælp af en blanding af god gammeldags hjernekraft og teknologi bygger vi dine PPC-kampagner med specifikt målrettede søgeord, annoncegrupper og unikke annoncer. Det er udgangspunktet for at drive kvalitetstrafik til din hjemmeside. Men det slutter ikke her. Vi optimerer ugentligt kampagnerne, bl.a. igennem strukturerede annoncetests og budjusteringer, for at øge klik- og konverteringsraten. Hos CLiCKLAB får du desuden:

  • Komplet set-up
  • Fast kontaktperson
  • E-mail- og telefonsupport året rundt
  • Gennemsigtige statistikker
  • Løbende optimering af kampagner
  • Mulighed for internationale kampagner

CLiCKLAB har gennem et årti hjulpet mindre, danske såvel som store, globale virksomheder med at få det maksimale ud af deres Google Ads-investeringer. Den er din garanti for succes.

Klik på en af produkterne, og bliv klogere på hvad vi kan hjælpe dig med: