31 129 373

Om

I sensommeren 2009 stod verden stadig i brand efter finanskrisen. Annoncering på Google var stadig et ukendt land for mange danske virksomheder, og mange var stadig lidt usikre på hvordan de skulle udnytte Google som salgskanal. Opgaven med at markedsføre virksomheden var ofte parkeret hos en studentermedhjælper, eller hos virksomhedens mediebureau.  Derfor besluttede jeg mig for at hjælpe danske virksomheder med at få mere forretning igennem Google. Her er nogle af mine resultater indenfor søgemaskinemarkedsføring:

  • Telenor Privat og Erhverv opsagde ”Google-samarbejdet” med mediebureauet OMD og hyrede mig igennem 6 år til at vækste abonnementssalg og kundefastholdelsen. Telenor har i dag cirka 1,7 mio. mobil- og bredbåndsabonnenter og en årsomsætning på 3,8 mia. kroner i Danmark.
  • Ørsted hyrede mig til at vækste antallet af nye abonnenter, da el-forretningen skulle gøres mere attraktiv inden frasalg. Da frasalget lykkedes, var det månedlige onlinesalg til nye abonnenter steget 350 % ift. 18 mdr. tidligere, hvor jeg tog over. Det højeste niveau nogensinde i Ørsteds onlinehistorie.
  • Hos den Canon-ejet softwarevirksomhed Milestone Systems driver jeg søgemaskinemarkedsføringen globalt på 5. år. Omsætningen er vokset fra DKK 602 til 1.026 mio. i perioden 2015 -2019.
  • Boligsiden er danske boligkøbers foretrukne hjemmeside. Besøgstallet er vokset til markante 5 millioner månedlig besøg igennem de 7 år, hvor jeg drev portalens markedsføring på Google.
  • Flügger hyrede mig til at markedsføre deres skandinaviske satsning på onlinesalg, på tværs af 4 lande og en global tapetshop. Herunder etablering af en kundeklub der fik 100.000+ medlemmer indenfor 6 måneder.
  • Danmarks bedste konsulenthus eCapacity (kåret i 2019 og 2020 af Computerworld) rådgav og undervist jeg i at udnytte søgemaskiner i deres egen forretningsudvikling. Rådgivningen kom før kåringen.
  • I lavprisselskabet CBB rådgav jeg skiftende, interne SEM-medarbejdere omkring eksekvering på deres vigtigste salgskanal (Google). I 2020 blev CBB kåret til teleselskabet med de mest loyale og tilfredse mobilkunder.
  • Jeg medvirkede til at løfte ejendomstorvet.dk til en status som Danmarks største formidler af kontorlokaler, erhvervsejendomme og butikslokaler.

Kontakt mig, hvis du har brug for en ekstern konsulent med mine kompetencer til at skabe bedre resultater igennem søgemaskinemarkedsføring (SEM, SEO og content strategi). Jeg udfører selv langt de fleste opgaver og det mener jeg er en af hemmelighederne bag min succes.

– Because Life is a Competition