Om

Amjad Halim
Cand. It. E-commerce
Google Ads strateg, siden 2008

Jeg har 12 års erfaring som selvstændig Google Ads konsulent, med budgetter på DKK 5.000 – 1 mio. (pr. måned). Min baggrund som Cand. it i nethandel og alsidige konsulentarbejde for danske virksomheder indenfor nærsagt enhver tænkelig forretningsmodel, B2B, B2C, abonnementssalg, ejendomsformidling, nethandel, landsdækkende detailkæder, nichepræget software, mv. har gjort mig til en af landets mest specialiserede eksperter indenfor den mest potente onlinesalgskanal, Google Ads.

Jeg drives at min passion for at skabe resultater, der aktiverer tyngdekræften på kundens underkæbe. Jeg betragter mig selv som en klinisk afslutter, der takket være en veludviklet teknik og kreativitet, altid søger mulighederne foran målet.  Men jeg er også holdspilleren, der med skarpt blik for de individuelle færdigheder, løfter sine medspillere.

Min sult efter at ramme målet og samspillet med teamet, har bidraget til en af de seneste succeser hos Ørsted.  Her mangedoblede/accelererede jeg tilgangen af de strategisk vigtige el-kunder udenfor hovedstadsområdet, inden frasalg af forretningsenheden til Andel/SEAS.  Succesen kom på toppen af sammenlignelige succeser hos Telenor, Boligsiden, Milestone Systems, Flügger og Growingfeet, der alle har nået en markedsposition som 1’er eller 2’er.

Hvis du søger et full-service digitalt bureau, hvor den mest potente kanal går på omgang mellem den nyeste praktikant, så er jeg ikke den rette kandidat. Jeg arbejder kun med Google Ads og er altid interesseret i nye udfordringer, hvor jeg i samspil med teamet, kan sætte flere fuldtræffere ind på målkontoen.

Hvis du er klar til kamp, eller blot en prøvetræning, så skriv til mig på aha@clicklab.dk. For tidligt? Så connect på LinkedIn eller få nogle gratis tips