31 129 373

Ydelser

CERTIFICEREDE PPC-PILOTER I COCKPITTET

Betalt annoncering på de store annonceplatforme som Google, er en kompleks disciplin, fordi mulighederne udvikler sig dagligt. Samtidig vokser konkurrencen om dine kunder, fordi nye annoncører opdager mulighederne på digitale platforme. Derfor er det helt afgørende med rutine og færdigheder i cockpittet, hvis du skal holde dig på vingerne.

Hos CLiCKLAB bliver du betjent af certificerede PPC-piloter, der har dokumenteret succes med at navigere i den komplekse disciplin, for adskillige af landets mest krævende onlineannoncører. Vi trækker på over 15 års erfaring med digital markedsføring og derfor tør vi også kalde os ”specialister”.

For dig betyder det at vi:

Analyserer og lægger en strategi sammen med dig, for at sikre et klart formål med din digitale tilstedeværelse
• Er fuldt dedikerede på at nå dine forretningsmål
• Udnytter dit budget hvor udbyttet er størst
• Sporer dit ROI i detaljer
Tester budskaber og andre kampagneelementer, indtil vi rammer plet
• Går ind for 100% transparens. Du får liverapporter, hvor du når som helst kan orientere dig om de resultater vi skaber for dig

Vi har allerede skabt markante resultater for mange store og mellemstore danske virksomheder, herunder for virksomheder, der opererer i hele verden. Vi er 100 % dedikerede til at løfte din forretning. Læs mere om vores specialer herunder:

Paid traffic

Køb relevant kundetrafik, man kan måle og optimere i detaljer, via Google, Facebook, Bing og YouTube

Analyse & Strategi

Hvilke initiativer skal du prioritere for at lykkes digitalt? Vi sætter mål og retning på din online strategi