Google displayannoncer

Google Displaynetværket er navnet på de flere end 2 millioner hjemmesider og ca. 650.000 apps, der viser annoncer for Google. Her vises dine annoncer, så du når ud til et meget bredt publikum, uanset hvilken enhedstype de benytter.

Displayannoncer findes i flere forskellige afskygninger: tekst, Gmail, bannere og apps.

Fang kunderne, når de ikke søger efter dig

I Google Displaynetværket søger brugerne ikke aktivt efter dine produkter eller ydelser. Alligevel kan du her nå potentielle kunder, fordi du når ud til mange flere brugere, og fordi du kan målrette din annoncering til de hjemmesider, der viser sig at skabe værdifuld trafik til din hjemmeside.

Hent tidligere besøgende tilbage

Det er også igennem Displaynetværket, at du kan genetablere forbindelsen til brugere, der tidligere har besøgt din hjemmeside. Det kaldes retargeting eller remarketing.

Det kan være en særdeles effektiv måde at brande din virksomhed på samt skabe flere leads og mere salg, da målgruppen allerede har vist interesse ved at besøge din hjemmeside, men måske endnu ikke handlet hos dig. Med andre ord så rummer Google Display mange muligheder for dig at nå din målgruppe med – selv når de ikke aktivt søger efter dine produkter.

Displaybannere

Du får den bedste remarketing på Google Displaynetværket, hvis du har nogle effektive displayannoncer, der indeholder tekster, billeder, animationer eller videoer. Vi kan designe unikke bannere, der profilerer din virksomhed og dit produkt.