Google Retargeting

Remarketing er en særlig effektiv disciplin indenfor onlineannoncering. Remarketing gør det nemlig muligt at fastholde tidligere besøgende på din hjemmeside ved at følge dem rundt på nettet med annoncer for din virksomhed, produkter eller services. Det virker ved at målrette annoncer til dine tidligere besøgende på din hjemmeside eller app. Det kan være. mens de læser nyheder, ser YouTube-videoer eller bruger en app på deres mobil eller tablet. På den måde forbliver du top-of-mind og trækker potentielle kunder tilbage til din hjemmeside.

Remarketing, der også kaldes ”retargeting”, øger ofte dine konverteringer og ROI væsentligt. Det hænger sammen med, at tidligere besøgende på din hjemmeside allerede kender dit brand, og de er typisk i din målgruppe, da et behov tidligere har drevet dem til din hjemmeside. De er derfor meget tilbøjelige til at blive kunder og gennemføre andre værdifulde handlinger på din hjemmeside

Remarketing via Google-annoncer giver dig adgang til de flere end 2 millioner hjemmesider, der er en del af Google Displaynetværket.